Locatie 

De volgende editie van The Spirit of Amsterdam in 2020 vindt plaats in de Zuiderkerk in Amsterdam. De Zuiderkerk is een van de prachtige en bijzondere kerken die Amsterdam rijk is. Haar schoonheid uit de 17e eeuw gecombineerd met moderne faciliteiten en comfort die men in de 21e eeuw wenst, maken de Kerk de perfecte locatie voor “The Spirit of Amsterdam”.

Zodra de tickets voor de tastings en masterclasses van de Whisky Masters beschikbaar komen wordt dat hier bekend gemaakt. 

Zuiderkerk
Zuiderkerkhof 72
1011 WB Amsterdam

020-3080399

info@zuiderkerkamsterdam.nl

 

zuiderkerk3

De Zuiderkerk is de eerste voor de protestantse eredienst ontworpen kerk in Amsterdam. De Kerk is gebouwd tussen 1606 en 1611. De driebeukige Zuiderkerk is gebouwd in Hollandse renaissancestijl uit de 17e eeuw. De meeste indruk maakt de prachtige in het verlengde van de Groenburgwal gelegen sierlijke toren van de kerk.

 

zuiderkerk2

Parkeren

In de omgeving van de Zuiderkerk zijn verschillende parkeergarages. Voor meer informatie ga je naar www.parkeren-amsterdam.com

Parking Centrum Oosterdok ligt op 15 minuten lopen vanaf de Zuiderkerk en heeft voordelige tarieven.

Tussen 06:00 en 21:00 uur betaalt u voor de eerste 5 uur parkeren €1 per 12 minuten. Na 5 uur (tot 24 uur parkeren) valt het parkeertarief automatisch terug naar een vast bedrag van €13. Van 21 uur ’s avonds tot 6 uur ’s-ochtends betaal je maar 1 euro per uur.

Met openbaar vervoer
Het metrostation Nieuwmarkt (uitgang Nieuwe Hoogstraat) bevindt zich op steenworp afstand en er zijn diverse parkeergarages binnen 5 minuten loopafstand (onder Stopera, P1 Waterlooplein garage onder Albert Heijn in de Jodenbreestraat en garage Markenhoven in de Valkenburgerstraat).

 

Deze website maakt gebruik van cookies.

Ik accepteer de cookies en ben ouder dan achttien jaar.